XL Yoga lessen en workshops

Ben je op zoek naar verdieping, wil je eens een ander soort les proberen of gun je jezelf even een extra moment voor jezelf?

Regelmatig organiseert Festina Lente Yoga op vrijdagen en het weekend XL lessen, workshops en cursussen. Graag bieden we je de mogelijkheid om bijvoorbeeld eens te genieten van een extra lange ontspanning, verdieping te zoeken in een yogahouding of meer te leren over meditatie of de yogafilosofie.

XL Les

XL lessen zijn extra lange yogalessen van 90 minuten. Deze worden op vrijdagavond gegeven van 19.30-21.00 uur met steeds wisselende thema’s en docenten. Deze extra lange lessen kosten €25 en abonnementhouders bij Festina Lente Yoga krijgen 5% korting.

In september en oktober staan de volgende fijne lessen gepland!

10 september: XL Back to Basics door Denise

17 september: XL Yoga Nidra door Fem

1 oktober: XL Yin door Denise

15 oktober: XL Restorative Yoga door Fem

Workshops/ cursussen

Op 18 & 25 september kun je weer meedoen met de cursus beginnen met yoga!

In deze cursus krijg je alle basis beginselen mee om met vertrouwen en basis kennis op de yoga mat te stappen!In het eerste deel gaan we in op de basishoudingen; hoe je die uitvoert en hoe je die kan aanpassen voor jouw lichaam; ieder lichaam is immers uniek. In het tweede deel gaan we met de basis principes van een vinyasa en een yin yogales aan de slag. We beginnen met vinyasa, waarbij je een aantal flows leert, die regelmatig terugkomen. We sluiten af met yin yoga les, waarin je leert wat het principe van yin yoga is en waar je op kunt letten als je deze les volgt.
Deze cursus is ideaal als je wil beginnen met yoga. Enerzijds krijg je een stukje basis vaardigheden mee en daarnaast ‘proef’ je ook de verschillende yoga stijlen die er in de studio worden gegeven. Daarnaast is er ook aandacht voor de gedachte achter yoga, de yogafilosofie. 
Deze cursus is ook heel fijn om te doen als je al een tijdje yoga doet om weer even terug naar de fundering te gaan. De workshops wordt gegeven door Denise en kost €70. Lestijden zijn zaterdag 9.30-11.30 uur.

Voor meer informatie over de XL lessen of de cursus beginnen met Yoga kun je via deze link contact opnemen. Je kunt je ook direct inschrijven via het lesrooster.