Beginnen met Yoga

De eerste les kan best spannend zijn!
Dat begrijpen wij heel goed.

Onze lessen kenmerken zich door yoga te delen vanuit openheid, aandacht en verbinding. Bij Festina Lente Yoga proberen we daarom alles rondom yoga zo toegankelijk mogelijk voor je te maken.

Festina Lente Yoga 2022-59
cirkel outline groen paars

Je kunt bij ons:

cirkel 1

Een yogales volgen wanneer het jou uitkomt.

cirkel 1

Verschillende yogastijlen ontdekken.

cirkel 1

Je makkelijk online aan- of afmelden voor de lessen via de yogibit app.

cirkel 1

Verschillende soorten abonnementen kiezen voor 1x of vaker per week.

cirkel 1

Een vijf- of tienrittenkaart kiezen als je niet iedere week op de mat kunt verschijnen en wat meer flexibiliteit wilt.

cirkel 1

Online lessen volgen, via livestream of uit de videobibliotheek.

cirkel 1

De cursus Beginnen met yoga volgen.

cirkel 1

Diverse losse extra lessen en workshops volgen voor extra ontspanning of ter verdieping van je yoga-beoefening.

Stroke groen
Cirkel outline groen
Cirkel groen brush

Yoga is er voor iedereen

Iedereen is anders en heeft andere behoeften. Daarom is beginnen met yoga ook voor iedereen anders. We raden je aan om meerdere lessen en docenten uit te proberen, zodat je zelf kunt ontdekken welke les het beste bij je past. Dit kan bijvoorbeeld met de proeflessenkaart. Beginners zijn bij ons welkom in iedere les. Daarnaast kun je ook deelnemen aan de cursus Beginnen met yoga, die regelmatig in de studio wordt aangeboden. We hebben ook een online cursus Beginnen met yoga voor als je de drempel om naar de studio nog net iets te hoog is. We weten zeker dat je daarna vol vertrouwen op de yogamat stapt!

Kijk hier voor een overzicht van alle yogastijlen die bij ons in de studio worden aangeboden.

Stroke groen
Festina Lente Yoga 2022-23
Festina Lente Yoga 2022-4

Eerste keer bij de studio

cirkel 1

Als je voor de eerste keer naar de yogastudio komt, zorg er dan voor dat je ruim op tijd bent (10-15 minuten van tevoren), zodat je kunt kennismaken met de yogadocent. Ook is er dan tijd voor vragen die je misschien nog hebt. 

cirkel 1

Zorg dat je niet te veel of te zwaar eet van tevoren en eet ook liever niet te kort voordat je aan je les begint. Je kunt 1-1,5 uur van tevoren iets eten aanhouden als richtlijn. Yoga is het prettigst met een lege of licht gevulde maag.

cirkel 1

In de studio zijn matten, dekens en kussens aanwezig, maar je mag uiteraard je eigen mat meenemen of een grote handdoek over de mat heen leggen als je dat prettiger vindt.

cirkel 1

Je mag in makkelijk zittende kleding naar de studio komen, zoals een sportlegging-/ broek en een t-shirt. Neem ook iets warms mee voor bij de eindontspanning, zoals een trui en sokken. 

cirkel 1

In de entree van de studio kun je je schoenen, jas en tas neerzetten en je eventueel nog omkleden. Deze ruimte gaat altijd op slot tijdens de les. Uiteraard mag je eventuele kostbaarheden met je meenemen. Zorg er wel altijd voor dat je telefoon uit staat of op vliegtuigstand (of neem deze helemaal niet mee). Het is voor jezelf en je mede yogi’s fijn om ongestoord de les te kunnen volgen. In de yogastudio mag je een plek uitzoeken en je spullen klaarleggen.

Geniet vooral van je eerste kennismaking met yoga!

Stroke groen

Warme woorden