uitsparing wit
5865 Festina Lente watermerk kleur RGB transparant

Praktische informatie

Yoga geeft ons een soepel lijf en rust in ons hoofd. Om dat te kunnen realiseren voor alle deelnemers laten we de lessen ook graag soepel en rustig verlopen. Daarvoor hebben we een aantal praktische afspraken voor wie lessen bij ons volgt. 

cirkel 1

Bij onze studio werken we met Yogibit, een online systeem waarmee je je eenvoudig kan inschrijven voor de lessen. Je kunt je inschrijven via het webportaal of via de yogibit app.

cirkel 1

Alleen bij de kinder- en tieneryoga wordt gewerkt met vaste groepen en is bij deelname automatisch de inschrijving van alle lessen geregeld tijdens de looptijd van het abonnement.  

cirkel 1

Je kunt je inschrijven voor een les als je in het bezit bent van een geldige strippenkaart of abonnement. Deze kun je ook online aanschaffen.  

cirkel 1

Je kunt je vanaf 4 weken van te voren tot 15 minuten voor de start van een les inschrijven.

cirkel 1

Uitschrijven kan kosteloos tot 4 uur van te voren. Het is sowieso fijn als je altijd afmeldt als je niet kunt. Dit kan nog tot 5 minuten voordat de les begint. 

cirkel 1

Al onze lessen starten op tijd, dus het is fijn- vooral ook voor jezelf- als je er dan bent. De deur is 15 minuten voordat de les begint open om rustig binnen te komen, je om te kleden en een plekje te zoeken. 

cirkel 1

Schoenen, jassen en tassen mag je in de Entree, onze kleedruimte, achterlaten. De deur van deze ruimte gaat op slot tijdens de les. Waardevolle spullen mag je ook meenemen de studio in.

cirkel 1

Draag makkelijk zittende kleding zoals een yogalegging of joggingbroek met een t-shirt en neem eventueel een warme trui en sokken mee voor tijdens de eindontspanning. 

cirkel 1

In de yogastudio zelf is het gebruik van telefoons niet toegestaan. Je mag je telefoon wel meenemen, maar zet deze dan uit of vliegtuigstand en gun jezelf ook echt een moment rust hiervan tijdens de les.   

cirkel 1

Respecteer dat sommige mensen misschien ook al voor de start van de les tijd nodig hebben om te landen of te mediteren. Praat zo min mogelijk of fluister als je nog even wat wil zeggen. Gezellig bijpraten mag je voor of na de les doen in de ontvangstruimte, maar hou ook daar rekening met het volume als er nog een les bezig is. 

cirkel 1

In de studio zijn matten, meditatiekussens, blokken en dekentjes aanwezig. Uiteraard mag je deze ook zelf meenemen als je dat prettiger vindt. 

cirkel 1

Alle materialen van de studio die tijdens de les worden gebruikt, mag je na de les weer netjes opbergen in de kast op dezelfde wijze als je deze aantrof voor de les.

cirkel 1

Als je een mat van de studio gebruikt, dan graag deze na de les reinigen met de spullen die daarvoor in de studio aanwezig zijn. Uiteraard mag je ook een eigen matje meenemen of een grote handdoek over de mat van de studio neerleggen.

cirkel 1

In de yogastudio is eten niet toegestaan, je mag wel een flesje water meenemen. 

cirkel 1

Als je een blessure of bepaalde klachten hebt, of als je je niet lekker voelt, meld dit dan voorafgaand aan de les bij de docent. 

Warme woorden