Tieneryoga

Op school zit ‘moet’ je een hoop…. Voel jij je ook wel eens gestresst of kun je lastig in slaap komen? Vind je het moeilijk om je te ontspannen? Word je af en toe geleefd door je telefoon? Lukt het om bij jezelf te blijven of stem je je af op anderen….
 
Door middel van yoga kun je ontdekken hoe je je kunt ontspannen, bij jezelf kunt blijven en hoe je je weer kunt opladen en je dus weer nieuwe energie krijgt.
 
Wat gaan we (onder andere) doen in de tieneryogalessen?
In de lessen zullen we werken met meer bewust worden van je lichaam door middel van yogahoudingen. Dit betekent o.a. leren omgaan met je eigen grenzen (acceptatie als je de houding nog niet beheerst, weten wanneer het goed genoeg is), maar ook helpen de yogahoudingen bij het ontwikkelingen van krachtige spieren, onder andere het verbeteren van de “ core-stability” en het aanleren van een goede lichaamshouding. Daarnaast gaan we in de lessen ontdekken wat kan helpen om spanning/ stress te verlagen door middel van ademhalingsoefeningen, yogaseries en meditatie. Ook doen we regelmatig acroyoga!
 
 
Tieneryoga is voor jongeren van 10 tot 17 jaar. In schooljaar 2021-2022 zijn er twee groepen op vrijdagmiddag:
 
16.30 uur: Tienergroep 1 voor 10-13 jarigen
17.45 uur: Tienergroep 2 voor 13-17 jarigen
 
 
Lesrooster en tarief vindt u onder lesrooster en tarieven
 
 
Meer informatie of aanmelden kan via contact