Ouder & Kind Yoga

Samen met je kind een moment van tijd en aandacht voor elkaar, lekker bewegen, plezier maken en ontspannen! Dát is ouder & kind yoga.

Elke les heeft een thema waarop de oefeningen worden afgestemd. De ouder & kind yogalessen zijn voor kinderen van circa 4-12 jaar. De lessen hebben eenzelfde opbouw als een kinderyogales met als voornaamste verschil dat de meeste yogahoudingen samen worden uitgevoerd. Dit is leuk, speels en soms uitdagend. Je werkt samen aan balans, uithoudingsvermogen, kracht en souplesse. Ook massage en concentratie- en ademhalingsoefeningen komen aan bod. Uiteraard eindigen we met een heerlijke ontspanningsoefening.

Ouder & Kind yoga wordt gegeven op een zaterdagmiddag. De yogales zelf duurt een uur en daarna sluiten we af met een kop thee of water en soms nog een creatieve opdracht. Uiteraard zijn opa’s/oma’s met kleinkind ook welkom!

Voor schooljaar 2019/2020 staan o.v.b. de volgende zaterdagen gepland:

Data: zaterdag 5 oktober en 14 december 2019

Tijd: 15.30- 16.30 uur (aansluitend kop thee).

Locatie: Amadorra (Kruisboog 26), vuurzaal

Kosten: Je kunt per keer een losse les meedoen. Dit kost €16,- voor één ouder met één kind. Je kunt ook een 2-strippenkaart kopen voor €30,-

Inschrijven: via mail. Graag je eigen naam, naam en leeftijd van je kind vermelden. Je kunt ook meteen onderstaande links je les(sen) betalen:

Losse les 1x: Ticket

Strippenkaart 2x: Ticket