Meditatie voor vrede

De onrust in de wereld is na corona nog niet zomaar verdwenen. De oorlog in de Oekraïne is opnieuw iets wat raakt op vele niveaus. Om de mensen in de Oekraïne te steunen (alsook vele anderen op plekken in de wereld waar helaas nog steeds onmenselijke situaties bestaan) en te voorzien in een plek om te slapen, voedsel, medicijnen e.d. is uiteraard geld nodig.

Daarom geef ik, Yolande, op dinsdag 15 maart om 21.00 uur een online meditatie voor vrede. Het is een moment om even stil te zijn, samen en in onszelf en vrede de wereld in te sturen.De meditatie is direct aansluitend op de livestream Hatha Yoga, maar je krijgt hiervoor een aparte link. De meditatie zelf zal ongeveer 15-20 minuten duren. Aanmelden kan via de app, de agenda of door een mail te sturen.

Het is ook mogelijk om de mediatie via een replay te volgen. Dus kun je niet op dinsdagavond, maar wil je wel mediteren/doneren, dan kan dit dus ook! Je ontvangt na afloop van de mediatie een link in je mailbox als je je hebt opgegeven.


De meditatie is op donatiebasis. Dat betekent dat je je gewoon gratis kunt inschrijven en zelf mag bepalen of en hoeveel je wilt doneren. Je ontvangt daarvoor na afloop van mij een e-mail met een open tikkie. Uiteraard hoop ik dat we vanuit onze studio een mooi bedrag kunnen gaan geven. 100% van jouw donatie gaat direct door, er blijft niets bij de studio achter.


Ik zal eind volgende week namens alle yogi’s van Festina Lente Yoga én met een extra donatie vanuit de studio het totaalbedrag overmaken op giro 555. Uiteraard laat ik jullie weten wat wij hebben bijgedragen.

Namasté,
Yolande & docenten Festina Lente Yoga