Running en Yoga

Running & Yoga is een les waarbij de voordelen van hardlopen en yoga met elkaar worden gecombineerd. Een moment tijd voor jezelf, waarbij je rust in je hoofd brengt, terwijl je ook bezig bent met goed zorgen voor je lichaam.

Bij Running & Yoga werk je aan je conditie én aan soepelheid! Het eerste deel van de les bestaat uit  hardlopen. Hierbij ligt de nadruk op ontspannen lopen en niet op tijd of prestatie. Tijdens het hardlopen zullen we ook regelmatig korte pauzes inlassen voor oefeningen die het lichaam verder losmaken en versterken. Ook zal er aandacht zijn voor de ademhaling. Het tweede deel van de les bestaat uit een lange cooling-down door middel van yogahoudingen met aandacht voor het verlengen (stretchen) en het ontspannen van de spieren. De les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening, daar dit bijdraagt aan het laten herstellen van je lichaam na het hardlopen. Opgeladen en ontspannen ga je zo de dag verder in!

Running & Yoga wordt gegeven in samenwerking met Loopsportcentrum Houten De training wordt verzorgd door Yolande Janssen .

Deze cross-over training wordt maandelijks gegeven op zondagochtend van 9.30-10.30 uur en zal starten vanaf wisselende locaties (mede afhankelijk van het weer), die van te voren o.a. op de website bekend wordt gemaakt.

Komende data 2019:

Zondag 13 oktober

Zondag 8 december

Vertrekpunt 13 oktober a.s. is 9.30 uur voor Kruisboog 26, Houten. Yoga is binnen, dus neem een handdoek en bij slecht weer droge kleding mee.

Kosten: €10,- per keer (losse les). Als je reeds een abonnement of strippenkaart hebt bij Festina Lente Yoga of LSCH dan kun je je daarmee ook inschrijven voor deze les.

Losse lessen zijn hier verkrijgbaar: https://www.paynplan.nl/p/14411

Aanmelden kan via Contact