De studio en het team!

Festina Lente Yoga bestaat in 2020 alweer 5 jaar!

Yolande Janssen, yogadocente en eigenaar Festina Lente Yoga  

Ik ben 43 jaar en moeder van drie kinderen. Ik beoefen al ruim 15 jaar yoga in diverse vormen. Net wat er op dat moment op mijn pad kwam of waar ik behoefte aan had. Naast een gezond en soepel lichaam geeft yoga mij rust in mijn hoofd en de nodige ontspanning in deze hectische maatschappij.  Doordat yoga mij zoveel gebracht heeft, wilde ik dit ook met meer mensen delen en ben ik na diverse yogaopleidingen in 2015 begonnen met lesgeven. In de afgelopen jaren is Festina Lente Yoga steeds verder gegroeid.

In juni 2020 is het tijd voor de volgende stap, een eigen studio op een prachtige locatie in Houten. In deze studio is ruimte voor yoga in al haar facetten, waarbij persoonlijke aandacht en ‘even thuis komen bij jezelf’ centraal staan. Ik ont-moet je graag op de mat, Je bent van harte welkom!

Naast mijzelf zijn zullen er in de nieuwe studio ook regelmatig andere docenten in de lessen te zien zijn. Een klein team van professionals waarbij persoonlijke aandacht, enthousiasme en passie voor yoga de verbindende factoren zijn.

Denise de With, yogadocente (workshops, trainingen, XL lessen)

Mijn naam is Denise, yoga nerd en moon lover. Rond mijn 20e is yoga op mijn pad gekomen. Waar ik eerst dacht dat yoga niets voor mij was (veel te rustig en zweverig dacht ik), bleek het tegendeel waar. Na mijn eerste les was ik verkocht en ben ik vrijwel direct in alles wat met yoga te maken heeft gedoken. De vrijheid die ik ontwikkelde in mijn lichaam maar zeker ook in mijn mind, de rust en ontspanning en het jezelf steeds beter leren kennen, maakten mij zo enthousiast dat ik dat met de wereld wilde delen. Al snel volgde de eerste opleidingen en cursussen en nog geen jaar later ben ik begonnen met lesgeven. Nu 8 jaar later doe ik dat nog steeds met heel veel plezier. Ik heb een Raja Yoga opleiding gevolgd die ik in 2017 met een meester titel heb afgrond ( 800+ uur opleiding). Daarnaast heb ik de Ground Control Pilates opleiding gevolgd (Debbie Jenner), holistische kinderyoga (Arterre), een NLP practitioner, en diverse cursussen en workshops. 

Yoga is een pad waarbij je kan blijven leren en ontwikkelen. Het mooie aan yoga vind ik dat het een compleet pad is, het is zoveel meer dan alleen de houdingen, het is meditatie, het is persoonlijke ontwikkeling, dichter bij jezelf komen, gedachtenpatronen ontdekken, je mind kalm en rustig maken, lekkerder in je vel komen te zitten, letterlijk en figuurlijk, en zoveel meer. Naast yoga lessen verzorg ik workshops en cursussen over de maan en natuurlijk rondom alles wat met yoga te maken heeft.

Fem van Liempt, yogadocente (Vinyasa Yoga, Yin Yoga, XL lessen)

Mijn naam is Fem, 37 jaar en moeder van 2 boys. I love doTERRA en kan niet zonder koffie. Ik geef in Hatha, Easy Hatha Flow, Yin, Yoga Nidra en Vinyasa yoga.

Yoga heeft mijn leven veranderd toen ik 2006 chronisch ziek werd. Voor mij was Yoga op dat moment durven loslaten en goed leren adem halen.  Mooie opleidingen en (jaarlijkse) bijscholingen geven mij inspiratie. En die pas ik dan weer toe in mijn lessen. De basis houdingen zorgen voor structuur maar met een beetje gekkigheid van Fem is elke les toch weer anders. Mijn lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Er is maar een ding belangrijk op het moment dat jij op die mat gaat staan: Just be you

Saskia Vuijk, yogadocente (Mindful Yoga, Meditatie)

Ik ben Saskia, ik ben 45 jaar en moeder van een geweldige zoon. Ik beoefen al ruim 15 jaar yoga en mindfulness. Yoga en mindfulness zijn heel belangrijk voor mij:  zij geven mij kracht, rust, inzicht en helpen mij steeds weer om mentaal en fysiek mijn balans te vinden, ook in roerige tijden. Na verschillende yoga- en mindfulnessopleidingen te hebben afgerond heb ik  begin 2020 besloten het roer om te gooien, mijn hart te volgen en lessen en trainingen te gaan geven in yoga en mindfulness. Het voelt ontzettend fijn om nu door te kunnen geven wat mij al jaren zo enorm veel goed doet.  In mijn lessen staan aandacht en en goed voor jezelf zorgen bovenaan. Ik hoop jou bij één van mijn lessen te mogen ontmoeten!