Ouder & Kind Yoga

Samen met je kind een moment van tijd en aandacht voor elkaar, lekker bewegen, plezier maken en ontspannen! Dát is ouder & kind yoga.

Elke les heeft een thema waarop de oefeningen worden afgestemd. De ouder & kind yogalessen zijn voor kinderen van circa 4-10 jaar. De lessen hebben eenzelfde opbouw als een kinderyogales met als voornaamste verschil dat de meeste yogahoudingen samen worden uitgevoerd. Dit is leuk, speels en soms uitdagend. Je werkt samen aan balans, uithoudingsvermogen, kracht en souplesse. Ook massage en concentratie- en ademhalingsoefeningen komen aan bod. Uiteraard eindigen we met een heerlijke ontspanningsoefening.

Ouder & Kind yoga wordt gegeven op een zaterdagmiddag. De yogales zelf duurt een uur en daarna sluiten we af met een kop thee of water en soms nog een creatieve opdracht. Uiteraard zijn opa’s/oma’s met kleinkind ook welkom!

Eerste volgende datum: 3 juni 2023

Dag/tijd: zaterdag 15.30- 16.30 uur

Locatie: Yogastudio van Festina Lente Yoga op Kruisboog 30D, Houten

Kosten: Je kunt per keer een losse les meedoen. Dit kost €18,50 voor één ouder met één kind.

Inschrijven: Er zijn maximaal 6 plaatsen beschikbaar dus (ruim) van te voren aanmelden via e-mail van te voren is noodzakelijk om teleurstelling te voorkomen.  Stuur een mail onder vermelding van je eigen naam, naam en leeftijd van je kind.