Nieuwsblog

3 februari 2020

Een Eigen Locatie!

Ik had een droom… en die droom werd een idee… en binnenkort wordt het idee werkelijkheid.

De afgelopen jaren heb ik met Festina Lente Yoga op verschillende locaties les gegeven. Soms waren wijzigingen vrijwillig en soms was ik genoodzaakt te verhuizen. Maar steeds ben ik op zoek geweest naar een nog fijnere plek voor de lessen. Uiteindelijk heeft iedere plek wel iets bijgedragen aan de ontwikkeling van Festina Lente Yoga.

Op dit moment zitten we best goed en hebben we fijne locaties voor de lessen. Geen van die locaties is echter ècht mijn eigen plekje. En dat is nou mijn droom. Een hele fijne eigen plek voor Festina Lente Yoga die mijn sfeer ademt, die comfortabel, schoon en warm is. Een plek die een ontspannen tweede woonkamer is voor alle leden van Festina Lente Yoga. Een plek waar je de boel de boel mag laten en helemaal tot rust mag komen.

Ik ben dan ook heel trots dat ik deze plek gevonden heb! Begin mei zal ik de deuren openen van yogastudio Festina Lente Yoga op Kruisboog 30/32 in Houten (naast sporthal The Dome)

Momenteel wordt er druk gewerkt in en aan het pand. In dit blog zal ik regelmatig een update geven over de vorderingen en de weg die ik bewandel naar onze eigen locatie! 

Namasté,

Yolande 

Achterzijde studio met openslaande deuren naar de toekomstige tuin 🙂
Voorzijde van het pand (studio zit aan de linker- en achterzijde op de begane grond)
Toen het officieel werd….
Er wordt hard gewerkt, de binnenmuren gingen er deze week in.