Yogibit – de nieuwe app

We zijn aan het overstappen naar een nieuw reserveringssysteem. Gisteren hebben al onze leden een mail gehad met de inloggegevens voor deze nieuwe app: Yogibit.

Voor sommige blijkt de overstap eenvoudig, anderen lopen tegen wat problemen aan. Klik hier voor een uitgebreide toelichting en handleiding.

Geen proeflessen mogelijk 17 t/m 23 oktober

In verband met het overstappen op een nieuw systeem voor het inplannen van de lessen is het helaas niet mogelijk om van maandag 17 oktober t/m zondag 23 oktober een proefles te volgen. We ontvangen u graag vanaf maandag 24 oktober weer voor een proefles.

Zodra wij overgestapt zijn op het nieuwe systeem (17 oktober) is het zelfs mogelijk om u via de website in te schrijven voor een proefles.

Nieuw systeem voor inplannen lessen

Even een kort bericht over het lesrooster/ agenda. Zoals je zult gaan zien, is het lesrooster vanaf 24 oktober leeg. Dat betekent niet dat er vanaf die tijd geen lessen zijn! We gaan, zoals eerder aangekondigd, in de week van 17 oktober over naar ons nieuwe systeem.

Om te zorgen dat het goed gaat met de tegoeden van jullie abonnementen en strippenkaarten is inschrijven dus nog mogelijk tot en met 23 oktober. Daarna niet meer.

De week van 17-23 oktober wordt een overgangsfase en vanaf 24 oktober gaan we verder met het nieuwe systeem.

Maak je geen zorgen, je hoeft op dit moment niets te doen! Leden ontvangen op maandag 17 oktober via de mail nieuwe inloggegevens met duidelijke instructies. Zo kun je jezelf voor de week van 24 oktober en verder weer (vooruit) inplannen voor de lessen in het nieuwe systeem. De lessen gaan dus allemaal gewoon door, ook in de herfstvakantie 🙂 

Activiteitenmarkt 3 september a.s.

Op zaterdag 3 september a.s. staan wij van 10.00-16.00 uur op de activiteitenmarkt op het Rond.
De activiteitenmarkt is hét evenement in Houten waarbij inwoners kunnen kennismaken met het aanbod aan verschillende activiteiten, vrijwilligerswerk en sport in Houten.

Na twee aangepaste versies vanwege Corona zal de Activiteitenmarkt dit jaar weer ‘normaal’ zijn.

Kom jij ook even gezellig langs onze kraam, zodat we er met elkaar een mooi evenement van kunnen maken?

Zomervakantie

Vanaf dit weekend (9 juli 2022) is het in onze regio zomervakantie. Veel mensen trekken er lekker op uit en ook de docenten gaan op vakantie.

Maar, onze studio is de hele zomer geopend!

Good-to-know :

* We hebben een aangepast zomerrooster van 9 juli – 7 augustus (zie app of de agenda op de website voor het actuele rooster)

* Vergeet je niet in te schrijven!

* Wil je op je vakantie ook yoga doen? Dan is het online yogapakket een uitkomst. Kies voor Hatha, Yin, Flow of een combinatie!

* Ga je zelf op vakantie en heb je een abonnement? Dan heb je na de vakantie een maand de tijd om de gemiste lessen in te halen.

* Tieneryoga gaat in de vakantie niet door. Deze start weer op vrijdag 26 augustus.

* Bij voldoende animo start en in september weer een cursus kinderyoga (5-9 jaar)

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne zomervakantie.

Vanaf medio augustus gaan we weer op volle kracht vooruit. Er volgen mooie, leuke en nieuwe dingen. Daarover in augustus meer!