Mindful bewegen en meditatie

In mindful bewegen en meditatie doen we rustige, zachte bewegingen en zitten of liggen we met aandacht. Dit doen we met een milde, open en nieuwsgierige houding, ofwel Mindful.

Mindfulness is aandachtig gewaar zijn van het huidige moment, zonder oordeel. Je kunt je aandacht richten op je eigen lichaam, gedachten en gevoelens. Je kunt ook je aandacht richten op de wereld om je heen doormiddel van de zintuigen. Deze aandacht kun je trainen als een soort ‘aandachtspier’ en die ‘spier’ mag ook onderhouden worden. Dat doen we in deze les met liefdevolle vriendelijkheid en met respect voor je eigen grenzen. 

Misschien heb je al eens een 8-weekse mindfulness training gevolgd of mediteer je thuis met een app. Dan is dit een mooie manier om je mindfulness beoefening te onderhouden en om ook eens gezamenlijk in een groep te oefenen. Of misschien heb je nog geen ervaring met mindfulness maar zou je er wel graag mee aan de slag gaan en vind je een 8-weekse training (nog) te intensief. Je bent van harte welkom! 

Inschrijven kan via het online lesrooster of de app.

Aanmelden voor een proefles kan door het invullen van dit formulier.