Hatha Yoga & Hatha Flow

Hatha Yoga zorgt ervoor dat je door middel van bewegen in de diverse yogahoudingen (asana’s) soepelheid, lenigheid en kracht ontwikkeld. De yogahoudingen zijn soms dynamisch. Dit betekent dat je  in beweging blijft op het ritme van je ademhaling en gedurende een aantal opeenvolgende houdingen. Dit wordt afgewisseld met statische houdingen, waarbij je dezelfde houding een aantal ademhalingen vasthoudt.

Onze lessen zijn ‘down to earth’ en laten je gedurende een uur verschillende staande, zittende en liggende houdingen en ademhalings- en ontspanningsoefeningen ervaren. Enerzijds werk je hiermee aan je conditie en lenigheid en anderzijds train je jezelf goed naar je lichaam te luisteren, je grenzen te bewaken en je te ontspannen. Door de yogahoudingen te combineren met meditatie- en ademhalingstechnieken kom je (weer) meer in contact met je lichaam, wat voor rust en ontspanning zorgt.

Hatha Flow is een intensievere les, waarbij verschillende houdingen (asana’s) met elkaar worden verbonden door middel van de adem en beweging.

Op verschillende dagen is er mogelijkheid om Hatha Yoga of Hatha Flow te volgen, zowel in de ochtend als avond.

Wil je weten wanneer deze yoga lessen zijn? Kijk dan in het online lesrooster.

Aanmelden voor een proefles kan door het invullen van dit formulier.