Bedrijfsyoga

Steeds meer organisaties integreren yoga in hun bedrijf en krijgen daardoor gezondere en productievere medewerkers!

Waarom bedrijfsyoga?

Door het regelmatig beoefenen van yoga krijgen mensen een fitter, soepeler en krachtiger lichaam, meer energie en een ontspannen geest. Bedrijfsyoga houdt werknemers en werkgevers gezond en ontspannen ondanks een hoge werkdruk

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat het beoefenen van yoga onder andere als effect heeft dat spanning en stress worden verminderd, de hoeveelheid gelukshormonen serotonine en endorfine worden verhoogd, de hersencapaciteit wordt vergroot en de concentratie verbetert.

Yoga houdt uw werknemers gemotiveerd en helpt negatieve stress op de werkvloer te voorkomen. Dit heeft een positief effect op het ziekteverzuim. Daarnaast verbeteren bedrijfsprestaties doordat yoga het ‘denken’ verfrist, nieuwe energie geeft en creativiteit stimuleert.

Festina Lente Yoga kan Bedrijfsyoga voor u verzorgen in haar eigen yogastudio in Houten of bij u op locatie. Ook kunt u ter kennismaking een yoga-introductieworkshop aanvragen.

Iets voor uw bedrijf? Kijk verder naar de mogelijkheden onder Bedrijfsyogales en introductieworkshop en onder Tarieven en aanvragen offerte